9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE “İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK” EĞİTİMİ

TED Kocaeli Koleji 9.sınıf öğrencileri 2-3 Aralık 2019 tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Girişimcilik ve Şirketleşme Takım Lideri Sayın Alican Oflaz tarafından verilen ‘’İnovasyon ve Girişimcilik’’ eğitimini tamamladı.

Girişimci Olmak ya da Olmamak”, “Ar-Ge vs İnovasyon”. “Robot Fabrikası”, “İş Modeli Kanvası” gibi oturumların yer aldığı eğitimde öğrencilerimiz teorik olarak verilen bilgileri uygulamalı olarak pekiştirme imkanı buldular. Lise kütüphanesinde gerçekleşen iki günlük eğitim boyunca öğrencilerimiz, bir problemin çözümüne yönelik geliştirdikleri inovatif çözümleri ve bununla ilgili geliştirdikleri iş planlarını birbirleriyle paylaşma fırsatı buldular. Öğrencilerimizin aktif katılımları ile oldukça verimli ve keyifli geçen bu eğitim için Alican Oflaz’a çok teşekkür ederiz. Alican Oflaz 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde de okulumuza gelerek, aynı eğitimi Anadolu Lisesi Programı 9.sınıf öğrencilerimize verecektir.