TED KOCAELİ KOLEJİ 6.SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN ISI YALITIMI PROJELERİ

TED Kocaeli Koleji 6. sınıf öğrencileri, doğal kaynaklarımızı ve doğamızın yapısını koruyabilme ile ilgili proje çalışması gerçekleştirdiler. Kaynaklarımızı ve doğayı korumak adına yapılan çalışmanın önemini vurgulamak amacıyla projede yalıtım malzemeleri kullanıldı.
TED Kocaeli Koleji 6.sınıf öğrencileri, küresel ısınmanın etkili olduğu ve doğal kaynaklarımızın azalmaya başladığı günümüzde doğayı koruyabilmenin önemine dikkat çekmek için bir proje gerçekleştirdiler. Yalıtım malzemelerinin kullanıldığı projede öğrenciler atık malzemelerden yararlanarak geri dönüşüm hakkında da farkındalık yarattılar. Tasarladıkları objelerin yalıtımını sağlayan öğrenciler her yalıtım malzemesinin kullanım alanının farklı olduğunu gösterdiler.
ÖĞRENCİLER UYGULAMAYLA BİLGİLERİNİ PEKİŞTİRDİLER
TED Kocaeli Koleji Öğrencileri, proje hazırlığı süresince kitaplardan öğrendikleri bilgileri uygulama sayesinde pekiştirdiler. Projeyi hazırlarken kapsamlı çalışmalar yapan öğrenciler kullandıkları malzemelerle ilgili maliyet tablosu oluşturdular ve yalıtım malzemelerini detaylı bilgilendirmelerle tanıttılar.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.