7. SINIF VELİLERİMİZLE TEOG SİSTEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

22 Mayıs Pazartesi günü TED Kocaeli Koleji konferans salonunda 7.Sınıf velilerine yönelik TEOG bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda TEOG sınavı ile ilgili genel bilgilendirme yapılarak TED Kocaeli Kolejinde yapılacak olan TEOG hazırlık programı hakkında bilgi verildi.

İlk ve ortaokul Okul Müdürü’nün başkanlığını yaptığı toplantıda, PDR Uzmanı Elif Andıbay ile Ölçme Değerlendirme Uzmanı Selçuk Özdemir, TEOG sınavı hakkında genel bilgilendirme yaptıktan sonra bölüm başkanları TED Kocaeli Kolejinde yapılan ve yapılacak olan TEOG programının genel ve branşları özelinde bilgilendirmesini yaptılar.

Okulun ilk ortaokul mezunları olan 8. Sınıf öğrencilerinin TEOG’ta elde ettiği üstün başarının, öğrencinin zihinsel ve psikolojik gelişimine olumsuz bir etki bırakmayan TEOG sınav hazırlık süreciyle yönetildiğinin vurgulandığı toplantı, velilerin sorularıyla son buldu.