TED KOCAELİ KOLEJİ MİNİKLERİNE “TEMA ROZETİ”

TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı 5 yaş grubu öğrencileri “Minik TEMA Rozetlerini” aldılar.

TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı 5 Yaş grubu öğrencileri TEMA Vakfının yürüttüğü “Minik TEMA Erken Çocukluk Çevre Eğitim Programı” etkinliklerini bir yıl boyunca başarılı şekilde uyguladılar. Program sonunda Başiskele TEMA sorumlusu Sayın Ayşen Erbayri TED Kocaeli Kolejine gelerek uygulamayı yürüten sınıf öğretmenlerine katılım belgesi, öğrencilere de rozetlerini takdim etti. TED Kocaeli ailesi ile olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Erbayri, öğrencilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Öğrencilerin çevre duyarlılığını arttırmaya yönelik katkılarından dolayı TEMA ailesine ve Ayşen Erbayri’ye teşekkür ederiz.