TED KOCAELİ ÖZEL İLKOKULU YÜZME TAKIMI YÜZME YARIŞLARINDA

TED Kocaeli Koleji İlkokul Yüzme Takımı, İzmit Çenesuyu Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen “Kocaeli İli Okullararası Minikler Yüzme Yarışları”nda okulunu en iyi şekilde temsil etti.

23-24 Mayıs tarihlerinde, yüzme sporunu teşvik amaçlı, İzmit Çenesuyu Yüzme Havuzu’nda yapılan“Kocaeli İli Okullararası Minikler Yüzme Yarışları”nda 18 öğrenciden oluşan TED Kocaeli Koleji İlkokul Minik Kız ve Erkek Yüzme Takımı, rakipleriyle kıyasıya mücadele etti. Tüm yıl boyunca okul sonrası yaptıkları antrenmanlar neticesinde TED Kocaeli Kolejini en iyi şekilde temsil eden alt yapı yüzme takımı, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü ile Yüzme İl Temsilcisi’nin elinden madalyalarını aldılar.

TED Kocaeli Koleji olarak, minik sporcularımızı destekliyor ve başarılarının devamını diliyoruz.