TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı İngilizce Drama ve Dans Kulüplerinden Yıl Sonu Gösterisi

TED Kocaeli Koleji ana sınıfının “İngilizce Drama” ve “Dans Kulübü” öğrencileri, yıl sonu gösterilerinde sahneledikleri oyun ve danslarıyla göz doldurdu.

Öğrenciler, tüm yıl boyunca hazırlandıkları harika bir gösteriyle sahnedeydi. 4-5 yaş gruplarından oluşan on beş öğrencinin 30 Mayıs 2017’de konferans salonunda gerçekleştirdikleri gösteride, Michael Rosen ve Helen Oxenbury ‘e ait olan, ‘We’re Going on a Bear Hunt’ adlı eser sahnelendi.

Öğrenciler aynı zamanda yaptıkları dans gösterisiyle de göz doldurdu. Gösteri sonunda, drama dersinde yapılan etkinliklerin yer aldığı sinevizyon gösterisi de izleyicilere keyifli anlar yaşattı.