YERLEŞKEMİZ

TED Kocaeli Koleji 18.087,60 m² arsa alanı üzerinde kurulmuş olup, 13.800,00 m² kapalı inşaat alanı ve 12.987,77 m² peyzaj alanına sahiptir.

TED Kocaeli Koleji yerleşkesi için yer seçimi yapılırken; bir sanayi kenti olan Kocaeli’nin havası en temiz mevkii tercih edilmiştir.

Yerleşkemizde:

1. Fizik Kimya Biyoloji Laboratuvarları
  2. Fen Bilimleri Laboratuvarları
  3. Teknoloji Tasarım Atölyesi
  4. Okul öncesi için özel oyun grupları
  5. Jimnastik Salonu
  6. Cam Seramik atölyesi
  7. Lego atölyesi (robotik dersliği)
  8. Bilgisayar atölyesi
  9. 3D Sınıfı
  10. Akıl Oyunları Atölyesi
  11. Görsel Sanatlar Atölyeleri
  12. Dans ve drama atölyesi
  13. Müzik Atölyeleri
  14. Mutfak kulübü dersliği
  15. Organik meyve ve sebze yetiştirme alanları
  16. Engelli öğrencilere uygun kolay ulaşım ve 4 adet engelli asansörü bulunmaktadır.
  17. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu
  18. Kapalı spor salonu (141 seyirci kapasiteli)
  19. Çok amaçlı konferans salonu (286 seyirci kapasiteli) Eğitim bloğu yemekhanesi ve okul öncesi yemekhanesi Çok amaçlı açık spor sahası (basketbol, tenis, voleybol vb.)
  20. Açık mini futbol sahası

Yukarda ayrıntılı özellikleri verilen yerleşkede tüm sınıflar doğal ışık alacak şekilde tasarlanmış olup, öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla teknik hacimler eğitim bloğundan tamamen ayrı tutulmuştur.

ATATÜRK KÖŞESİ

BAĞLANTILAR