TED KOCAELİ ÖZEL ORTAOKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ

Bu yıl birincisi düzenlenen ve TED Kocaeli Özel Ortaokulunun ilk mezunlarını verdiği “2016-2017 Eğitim – Öğretim Yılı TED Kocaeli Özel Ortaokulu Mezuniyet Töreni” coşkulu bir kutlama ile gerçekleşti.

MEZUNİYETE YOĞUN KATILIM
Mezuniyet törenine TED Kocaeli Koleji Kurucu Temsilcisi, okul yöneticileri ve 8. sınıfların derslerine giren öğretmenler katıldı. Katılımcıların takdim edilerek kortej eşliğinde salona girmeleri ile başlayan mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, sinevizyon gösterisi ile devam etti.

TED Kocaeli Koleji Okul Öğrenci Başkanı Elif Kam’ın, Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi’nin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya’nın konuşmalarından sonra TEOG Sınavı 1, 2, ve 3. lerine, Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi tarafından ödülleri verildi.

ÖĞRENCİLERE BELGELERİ DAĞITILDI

Mezuniyet töreninde okul birincisine İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, okul ikincisine Deniz Bank Genel Müdürü Hakan Ateş, okul üçüncüsüne de TED Kocaeli Koleji kurucu temsilcisi Nilgün Çelebi tarafından ödülleri takdim edildi. Ödüllerin ardından okul birincisi kütüğe plakasını çaktı.

TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu’nun dereceye giren öğrenciler için gönderdiği başarı belgeleri ve hediyelerin TED Kocaeli Koleji İlkokul Ortaokul Müdürü tarafından öğrencilere verildiği etkinlik, “Flama ve Bayrak Teslim Töreni” ile devam etti.

MARŞLAR COŞKUYLA OKUNDU

Tüm öğrencilerin başarı belgelerinin dağıtım töreni ardından öğrenciler hep birlikte “Gençlik Andı”nı okudular. Orkestra eşliğinde tüm salonun coşkuyla okuduğu TED Marşı ve İzmir Marşı sonrası kokteyl alanına geçilmesi ile TED Kocaeli Özel Ortaokulunun ilk mezunlarını verdiği Mezuniyet Programı sona erdi.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.