TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, İNGİLTERE YAZ KAMPINDA!

TED Kocaeli Koleji öğrencileri, dil eğitimlerine katkıda bulunmak için Londra’da bulunan 2 haftalık yaz okulunda eğitim alıyor.

Öğrenciler, İngiltere’de gerçekleştirilen bu yaz okulu sayesinde İngilizceyi yerinde yaşayarak pratik yapma fırsatı buluyor. Bu programın başlıca amaçları yabancı dillerini pratik yapma fırsatı sağlamanın yanı sıra öğrencilerin genel kültürlerini geliştirmek ve vizyonlarını genişletmek için gittikleri ülkenin, tarihi ve sanatsal alanlarını ziyaret ederek o kültürü tanımaktır.

“TED Kocaeli Koleji olarak öğrencilerine eğlenirken öğrenebilecekleri bir ortam oluşturduğu yaz okulunda çocukların eğitim hayatlarında güçlü bir basamak oluşturma gayretindeyiz.”

Yaz okullarında çocuklar, dil eğitiminin yanı sıra;

* Yurt dışı seyahat deneyimi kazanırlar.

* Yabancı dil bilmenin önemli olduğunu, İngilizcenin konuşma ve anlaşma dili olduğunu yerinde görürler.

* Farklı ülkelerden arkadaşlar edinip değişik dünya mutfaklarını ve kültürlerini öğrenirler.

* Özgüven kazanıp arkadaşlık ve dayanışmanın önemini kavramanın yanı sıra kendilerini ifade edebilme yetenekleri de artar.

* Vizyonlarını genişleterek ileriki hayatlarında meslek seçimi konusunda daha belirleyici olabilirler.

* Hayatları boyunca unutmayacakları harika bir tatil yaşarlar.

* Başarı duygularını geliştirirler.

Öğrenciler, ilk gün yapılan seviye tespit sınavından sonra kendi seviyelerinde olan uluslararası gruplarla eğitim aldılar. Grupların çok uluslu olmasına önem verilen eğitim,  haftada 20 saat olup eğitimde konuşma ve doğru telaffuz ağırlıklı programlar uygulanıyor.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.