TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİSİ MELTEM DÖNMEZ YÜZME MİLLİ TAKIMINDA

Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerinde TED Kocaeli Koleji Özel Ortaokulu öğrencisi Meltem Dönmez 3 madalya kazanıp Yıldız Milli Takımına seçildi

3 gün süren şampiyona sonrası öğrencimiz Meltem Dönmez, 2 Türkiye şampiyonluğu ve 1 Türkiye ikinciliği kazanırken 3. gün yarışlarında 1.05.75’lik derecesiyle kendi rekorunu geliştirmiş ve kendi yaş grubunda günün en iyi derecesini yapmıştır. Öğrencimiz Meltem Dönmez, 2. gün yarışlarında 200 mt. sırtüstünde yaptığı 2.21.11’lik derecesiyle 13-14 yaş Yıldız Milli Takımına seçilerek, Kasım ayında ülkemizi yurt dışında temsil etmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimiz Meltem Dönmez’in katıldığı yarışlar ve aldığı dereceler şu şekildedir:
BİRİNCİ GÜN
50 mt Sırtüstü: 30.90’lık derecesiyle Türkiye Şampiyonluğu
İKİNCİ GÜN
200 mt Sırtüstü: 2.21.11’lik derecesiyle Türkiye Şampiyonluğu
ÜÇÜNCÜ GÜN
100 mt Sırtüstü: 1.06.65’lik derecesiyle Türkiye İkinciliği
Okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencimizi ve Kocaeli Yüzme Kulübü antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.