TED KOCAELİ KOLEJİNDE 1.SINIF VELİLERİ İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

TED Kocaeli Koleji velilerine yönelik “Birinci Sınıflar Tanışma Toplantısı” yapıldı. Veli bilgilendirme toplantısına TED Kocaeli Koleji ilkokul birinci sınıf velileri katıldı.

OKUL MÜDÜRÜMÜZDEN “TED AİDİYETİ” SUNUMU
Birinci sınıf velilerimize yönelik okulumuz konferans salonunda “Birinci Sınıfla Tanışma Toplantısı” düzenlendi. Toplantıda İlkokul-Ortaokul Okul Müdürümüz ve Genel Koordinatörümüz Rasim Aydoğuş, velilerimize “TED Aidiyeti” isimli, bir sunum gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen etkili sunumda Okul Müdürümüz Rasim Aydoğuş tarafından velilerimize TED’li olmak, TED kültürü ve tarihi hakkında bilgiler verildi.
İLKOKUL ÖĞRETMENLERİMİZDEN TAVSİYELER
İlkokul Müdür Yardımcımız İlkay Çakmak okul rutinlerimiz ve akademik bakış açımız hakkında velilerimize bilgi verdi. İlkokul Bölüm Başkanlarımız ve Ölçme Değerlendirme Uzmanımız alanlarıyla ilgili bilgi aktarımında bulundular. Birinci sınıflardan sorumlu PDR Öğretmenimiz Ceren Dışpınar, birinci sınıf öğrencisinin öğrenme sürecindeki gelişim önemi özelliklerinden bahsederek velilerimize süreci birlikte yönetmek noktasında tavsiyelerde bulundu. Velilerimizin yoğun katılım gösterdikleri toplantıya soruların cevaplanmasıyla son verildi.