TED KOCAELİ KOLEJİNDE “IGCSE” PROGRAMINI YÜRÜTEN İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ TED ANKARA’DA EĞİTİM ALDI

TED Kocaeli Özel Ortaokulu 5 – 6. sınıf ve TED Kocaeli Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf düzeyi İngilizce öğretmenleri, İngilizce IGCSE (Cambridge Uluslararası Ortaöğretim Genel Sertifika Programı) dersi müfredatları ve kazanımları ile ilgili ders kitabı yazarı Annie Altamirano’nun verdiği eğitime katıldı.

TED Kocaeli Koleji Ortaokulunda 5 – 6. sınıf düzeylerinde ve TED Kocaeli Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf düzeyinde uygulanmakta olan Cambridge Uluslararası Ortaöğretim Genel Sertifika Programı (IGCSE) uygulamaları, müfredatları ve kazanımlarını konu alan hizmet içi eğitime katılım sağlandı. Eğitim, TED Ankara Kolejinin ev sahipliğinde, IGCSE derslerinde kullanılan kitap serisinin yazarlarından olan Annie Altamirano tarafından verildi.

Programı yürüten dört öğretmen, Cambridge Üniversitesi tarafından 1988’de geliştirilen ve dünya çapında birçok akademik kurum ve iş veren tarafından kabul gören IGCSE’le ilgili aldıkları eğitimde bilgilerini pekiştirdiler. Yazar Annie Altamirano’nun, IGCSE derslerinin örnek uygulamalarını katılımcılar ile paylaştığı eğitimde öğretmenlerimiz farklı TED okullarında aynı programı uygulayan öğretmenler ile de bilgi paylaşımında bulundu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.