TED KOCAELİ KOLEJİ “DESTINATION IMAGINATION” KULÜBÜ ÖĞRETMENLERİ “TEAM MANAGER TRAINING – İSTANBUL 2017 ” EĞİTİMİNDE

TED Kocaeli Koleji “Destination Imagination” kulübü öğretmenleri; “DITurk” ve “Hayal Gücüne Yolculuk Derneği Takım Sorumlusu Mentorları” eşliğinde paydaşları ile bir araya geldiler.
Kulüp öğretmenleri, DITurk organizasyonu olan “Destination Imagination” programında Türkiye’nin önde gelen okullarının DI ekipleri ile paydaş olurken keyifli dakikalar geçirdiler. Öğretmenlerimiz, 15-18 Şubat tarihinde Efes Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek turnuvayla ilgili hazırlıklarına yönelik de paylaşımlarda bulundular.
Temel hedefi, öğrencilerin bireysel yeteneklerini geliştirme yönünde fırsat sunmak ve yaratıcılığı geliştirme, eleştirel düşünme, takım içinde çalışabilme, zamanı iyi yönetme becerileri kazandırmak olan öğretmenlerimiz, katıldıkları konferansın ardından “DITurk” ve “Hayal Gücüne Yolculuk Derneği” takım sorumlusu montörleri rehberliğinde “Instant Challenge (Anlık Görev) ” egzersizleri ile süreçte aktif rol aldılar.
Yaklaşık 500 kişinin katılımı ile dört şehirde düzenlenen “2017-2018 DI Takım Sorumlusu Eğitimleri”nin İstanbul kolunda yer alan öğretmenlerimiz, birer DI üyesi olan kulüp öğrencilerine deneyimlerini aktarmak için sabırsızlanıyorlar.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.