TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ “SONBAHAR ÖĞRETMENLER SEMPOZYUMU”NA (ATC’17) KATILDI

Bu yıl 14 Ekim’de Üsküdar Amerikan Lisesinde gerçekleşen 21. Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’na (Autumn Teachers’ Conference) Ortaokul Müdür Yardımcısı Tuğba Kara, Fen Bilimleri Öğretmenleri Şeyma Mut ve Aslı Taş ile Matematik Öğretmenleri Hamit Çökerdenoğlu ve “Yapay Gezegen” isimli sunumu ile Çağla Işık Arabacı katıldı.
Türkiye’deki farklı okullarda görev yapan öğretmenlerin bir araya gelerek deneyimlerini paylaştıkları 21. Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu (Autumn Teachers’ Conference), bu yıl Üsküdar Amerikan Lisesinde 14 Ekim tarihinde gerçekleşti. Sempozyuma Ortaokul Müdür Yardımcısı Tuğba Kara, Fen Bilimleri Öğretmenleri Şeyma Mut ve Aslı Taş ile Matematik Öğretmenleri Hamit Çökerdenoğlu ve Çağla Işık Arabacı katıldı. Matematik Öğretmenimiz Çağla Işık Arabacı’nın çalışması, sempozyumda sunulmak üzere ilgili kurul tarafından uygun görüldü. Bu çalışma ile 6. sınıf düzeyinde okulumuzda uygulanan “Yapay Gezegen Projesi” adlı ders içi etkinliği başarı ile sunuldu.