TED KOCAELİ KOLEJİ YABANCI DİLLER ÖĞRETMENLERİ SERTİFİKALARINI ALDILAR

TED Kocaeli Koleji Yabancı Dil öğretmenleri 3 gün süren eğitim programının ardından sertifikalarını aldılar.

TED Kocaeli Koleji İngilizce, İspanyolca ve Almanca öğretmenleri, TED Ankara Genel Merkezi koordinasyonunda yürütülen yoğun bir eğitimin ardından sertifikalarını almaya hak kazandı. TED Kocaeli Koleji Yabancı Dil Öğretmenleri, içeriği TED Ankara Genel Merkezi tarafından oluşturulmuş ve yabancı dil öğretim teknikleri ile yeni yaklaşımları içeren bir program çerçevesinde aldıkları eğitimin ardından, Genel Koordinatör İlkokul-Ortaokul
Müdürü Rasim Aydoğuş ve Lise Müdürü Hatice Eser tarafından verilen sertifikalarını aldılar.

Verilen eğitimlerin amacı TED okullarında yabancı dil eğitiminde standardizasyonu yakalayabilmek ve öğretmenlerin bilgi paylaşımında bulunabilmelerini sağlamaktır. Eğitim TED Kocaeli Koleji İngilizce öğretmenleri Türkan Yaman, Burcu Pehlivan ve Buket Ertur Tuna tarafından verilmiştir.