4. SINIF ÖĞRENCİLERİ GLOBAL CARDBOARD CHALLENGE DAY SERTİFİKALARINI ALDILAR

TED Kocaeli Koleji 4. sınıf öğrencileri, katıldıkları Global Cardboard Challenge Day etkinliği sertifikalarını aldılar.

TED Kocaeli Koleji, 4. sınıf öğrencileri, okulda düzenlenen Global Cardboard Challenge Day etkinliğinde gösterdikleri üstün performansları sonucu 6.11.2017 Cuma günü, TED Kocaeli Koleji Genel Koordinatörü / İlkokul-Ortaokul Müdürü Rasim Aydoğuş ve İlkokul Müdür Yardımcısı İlkay Çakmak tarafından verilen sertifikalarını aldılar.
Öğrenciler, bu etkinliğe başlarken Caine’in videosundan ilham alarak projeye başladılar. Daha sonra takımlarını oluşturup, yapacakları oyunların taslağını hazırladılar. Tüm bu süreç boyunca iş birliği içinde çalışan öğrenciler, hayal güçlerini zorlarken hem çevresel farkındalıklarını arttırdılar hem de eleştirel düşünme ve İngilizce iletişim kurma becerilerini geliştirdiler. Oyunların ana materyalleri karton olup, diğer tüm materyaller atık malzemelerden sağlandı. Tüm ilkokul ve ana sınıfı kademelerinin katıldığı oyun günü, öğrencilere keyif dolu anlar yaşattı.