TED Kocaeli Koleji Olarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygı ve Özlemle Andık

10 Kasım Cuma günü saat 09.05’te tüm yurtta yankılanan siren sesiyle birlikte TED Kocaeli Koleji Ailesi tek yürek oldu.

Türk ulusunu kurtaran, Cumhuriyet’imizi kuran, yarattığı sosyal ve kültürel devrimlerle Türk ve dünya tarihinin akışına yeni bir yön veren Ulu Önder’imizin aramızdan ayrılışının 79. Yıl dönümünde, okulumuzun spor salonunda, saat 09.05’te yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle tek yürek olduğumuz anma programında, öğrenciler Ata’mızın mozolesine, getirdikleri kasımpatıları bıraktılar.

Okulumuzun konferans salonunda devam eden anma programı “Nereden Başlamalı Ata’mızı anlatmaya?” konulu sinevizyon gösterisi, Genel Koordinatör/İlkokul-Ortaokul Müdürümüz Rasim Aydoğuş’un konuşması, 6. sınıf öğrencilerinin “Gençliğin Sözü” adlı oratoryosu ve öğrencilerin keman, piyano, yan flüt dinletilerinin ardından dans kulübü öğrencilerinin “Ata’ya Özlem” temalı lirik dans gösterileri ile son buldu. Atamızın açtığı çağdaş yolda ona yakışır bir nesil yetiştirmeyi kendine ilke edinen TED ailesi olarak, öğrencilerimizin Ata’mıza ithaf ettikleri performanslarında gösterdikleri istek ve heyecanı gururla izledik.