TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YGA ZİRVESİNDE

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri, “Birlikte Bir İlke” projesi kapsamında YGA’ya (Young Guru Academy) yapmış oldukları başvuru sonucu ilk elemeyi geçerek 16. YGA Zirve’sine katılmaya hak kazandı.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerinden Bensu Varol, Burak Melih Ardahanlı ve Sudenur Özbay, “Birlikte Bir İlke” projesi kapsamında YGA’ya yapmış oldukları başvuru sonucu ilk elemeyi geçerek YGA Zirvesi’ne katılmaya hak kazandılar. “Birlikte Bir İlke İnovasyon Programı” lise öğrencileri için özel olarak tasarlanmış bir programdır. Lise öğrencilerinin daha iyi bir dünya için birlikte ilklere imza atmalarını amaçlar. 50 bin öğrencinin başvurusu arasından seçilen TED Kocaeli Koleji öğrencileri, 25 Kasım 2017’de Zorlu PSM’de YGA Zirve Toplantısına katıldılar.

YGA ZİRVESİ
Türkiye’nin her yerinden gelen başvurular arasından seçilen iki bin lise ve üniversite öğrencisi bilim dünyasının ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı YGA Hayal Ortakları ile buluşur.
YGA Zirve’sine katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor ve emeklerinin karşılığını alarak hayallerini gerçekleştirebilmelerini diliyoruz.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.