OKULUMUZDA YAŞAM

Bir sanayi kenti olması nedeniyle hava kirliliği sorunu olan Kocaeli’nin havası en temiz, oksijeni en bol Yuvacık mevkiinde kurulmuş olan TED Kocaeli Koleji, şehrin gürültü ve karmaşasından uzak, öğrencilerin okulun kapısından çıkar çıkmaz kafe, sinema ve benzeri eğlence yerlerinin ortasında kalmayacakları bir yerleşkede hizmet vermektedir. Okulun ön cephesinden İzmit Körfezi, arka cephesinden Kartepe görülmektedir. 141 kişilik seyirci tribünü olan kapalı spor salonunda ve yarı olimpik havuzunda spor yapma imkanı bulan öğrencilerimiz, 286 seyirci kapasiteli konferans salonunda sanat gösterilerini sahnelemektedirler.

 

TED Kocaeli Koleji; Türk Eğitim Derneği’nin 87 yıllık deneyimi ışığında, 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün hedef gösterdiği çizgide, Türk toplumuna yüksek karakterli, donanımlı, meslek hayatında ve sosyal yasamda başarılı, aydın bireyler yetiştirmeye başlamıştır. Yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz için çizilmiş hedef budur.

 

Öğrencilerimiz de bu doğrultuda; genel çerçevesi belirlenmiş hak ve sorumluklarını bilerek, pozitif bir disiplin anlayışı içerisinde okul yaşantılarını geçirmektedirler.

ATATÜRK KÖŞESİ



BAĞLANTILAR



HIZLI ERİŞİM

BİZİ TAKİP EDİN