HEM OYNADILAR HEM ÖĞRENDİLER

TED Kocaeli Koleji 6. sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersinde gördükleri dengelenmiş ve dengelenmemiş kuvveti daha iyi öğrenmek için eğlenceli bir turnuva gerçekleştirdi.

KIYASIYA MÜCADELE
İyi bir el-göz koordinasyonu, dikkat ve güçlü bir takım çalışması gerektiren denge oyunu TED Kocaeli Koleji 6. Sınıf öğrencileri tarafından büyük bir keyifle oynandı. Öğrenciler bu etkinlik ile farklı beceriler de kazandı. Turnuvada her şube önce kendi içinde gruplar oluşturarak yarıştı ve ders öğretmeni eşliğinde bir birinci belirledi. Final günü ise her sınıfın birincileri kıyasıya mücadele ederek kova, ip ve top gibi basit malzemelerle oynanan bu oyunda nezaket kuralları ile yarışıp birinci olan 6-A sınıfını tebrik ettiler.