TED KOCAELİ KOLEJİ 6. SINIF ÖĞRENCİLERİ İNGİLİZCE MÜNAZARA FİNALİ

TED Kocaeli Koleji 6. Sınıf öğrencileri okul içerisinde gerçekleştirdiği münazara etkinliği ile birbirleri ile kıyasıya yarıştı.

FİNALDE SINIFLARINI BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER

TED Kocaeli Kolejinde tüm 6. Sınıf öğrencileri, 23 Kasım 2017 Perşembe ve 24 Kasım 2017 Cuma günleri “Okulda Olması/Olmaması Gerekenler” konusunda sınıf içi münazara etkinliği gerçekleştirmişlerdi. Münazara sonuçlarına göre öğrenciler sınıflarından kendilerini temsil edecek 7 öğrenci seçtiler. Seçilen öğrenciler 13 Aralık 2017 Çarşamba günü konferans salonunda yapılan “Öğrencinin başarısında ailenin mi, öğretmenin mi yoksa öğrencinin kendisinin mi etkisi büyüktür” konulu finalde sınıflarını başarıyla temsil ettiler.

Kıyasıya tartışan öğrenciler jüri üyelerini ve seyircileri kendilerine hayran bırakarak jürinin kararını oldukça zorlaştırdı. Münazarayı 6/B sınıfı öğrencileri kazandı.