TED EĞİTİM MEŞALESİNİ TAŞIMAYA DEVAM EDİYOR

Türk Eğitim Derneği her yıl gerçekleştirdiği Tam Eğitim Bursu Sınavı’nın tarihini açıkladı.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE FIRSAT TANIMAK

Türk eğitim standartlarını çağdaş seviyelere taşıyacak bilimsel platformlar oluşturmak, araştırma projeleri ile eğitim sisteminin sorunları ve çözümleri üzerine toplumu bilinçlendirmek ve Türk eğitim politikasının oluşturulmasında söz sahibi olan Türk Eğitim Derneği (TED) başarılı fakat maddi olanağı yetersiz öğrencilere fırsat tanımak için burs projesine bu yıl da devam ediyor.

SINAV MÜRACAATLARI BAŞLADI

Türk Eğitim Derneği, Tam Eğitim Bursu Projesi ile başarılı fakat maddi durumu yetersiz olan ve belirlenen kriterlere sahip öğrenciler için gerçekleştirdiği bu anlamlı sınavın başvuru tarihi 24 Aralık 2017’de başlarken son başvuru günü 11 Şubat 2018 olarak belirlendi. 24 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilecek TED Tam Eğitim Bursu Sınavı’na Türkiye’nin dört bir yanından on binlerce öğrencinin başvurması bekleniyor.

Tam Eğitim Bursu Sınavı’na başvurmak ve sınav hakkında daha fazla bilgi almak için www.ted.org.tr adresini tıklayabilirsiniz.