TED Kocaeli Koleji 2. Kitap Haftası 2. Günü

TED Kocaeli Koleji 2. Kitap Haftası 2. gün etkinlikleri, birbirinden renkli ve çok değerli yazarların katılımıyla devam etti.

TED Kocaeli Koleji 2. Kitap Haftası 2. gününde ilk ders ziliyle birlikte tüm okulda başlayan etkinlikler, gün boyu sürdü. Ana sınıflarında “Dijital Kitap Boyama” Etkinliğiyle başlayan maraton, aynı saatte ilkokullarda “Umut” konulu kitap ayracı tasarlama, ortaokullarda “Cahilliğin Sonu: Oku” atölye çalışması, lise içinse İshak Reyna ile Söyleşi ve İmzaetkinliğiyle devam etti.


Yazar Tülin Kozikoğlu’nun ana sınıfı öğrencileri ile birlikte “Yemeğini Arayan Tırtıl” etkinliğinde çocukların çalışmaları ve sıcaklığı değerli misafirimizin oldukça ilgisini çekti. 


Aynı saatlerde ilkokul öğrencileri de yazar Sevim Ak ile birlikte bir söyleşi gerçekleştirdiler. Şiir Sokağı Etkinliği’nde tüm öğrenciler, okul koridorlarında yeteneklerini sergilediler. Koridorlar boyunca uzanan kağıtlara “Kitap ve Umut” temasında şiir yazdılar, resimler yaptılar. 
TED Kocaeli Koleji 2. Kitap Haftası 2. gününde sadece Türkçe değil İngilizce etkinlikler de gerçekleştirildi. “Goyang Global High School” Skype çalışması ile lise öğrencileri derslerde öğrendiklerini de pekiştirmiş oldular.


TED Kocaeli Koleji 2. Kitap Haftası 3. gününde görüşmek üzere

 

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.