TED KOCAELİ KOLEJİ 2. KİTAP HAFTASI 3.GÜNÜ

TED Kocaeli Koleji 2. Kitap Haftası 3. günü, birbirinden eğlenceli etkinliklerle ve çok değerli yazarların katılımıyla rengarenk görüntülere sahne oldu. Ana sınıfların kitap standlarını gezmesiyle başlayan gün, tüm okulda gerçekleşen birçok atölye çalışması ve yazar söyleşileriyle devam etti.

 

Yazar Mavisel Yener’in ana sınıfı öğrencileriyle gerçekleştirdiği “Armut Kafa Ailesi” etkinliğinde miniklerin heyecanı görülmeye değerdi. Ayrıca tüm ana sınıfı şubelerinin katılımıyla “A Rainy Day” Story Telling and Acting by High School etkinliğinde minikler İngilizce derslerinde öğrendiklerini sergileme fırsatı yakaladılar.

İlkokul öğrencileri de gün içerisinde birçok etkinlikte hem yazarlarla tanıştılar hem de yaratıcı ve eğlenceli çalışmalarla oldukça iyi vakit geçirdiler. Sabah, yazar Mavisel Yener’in “Armut Kafa Ailesi” etkinliği ve öğleden sonra ise yazar Hafize Çınar Güner ile söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdiler.

Ortaokul öğrencileri güne “İlginç Bilgiler, Cin Fikirler” atölye çalışması ile başladı. İlerleyen saatlerde “Photoshop” programını kullanarak kitap ayracı tasarladılar. Yaratıcılıklarını tasarıma döken öğrenciler, yeni kitap ayraçlarını hazırlamış oldular. Daha sonra, yazar Mavisel Yener ile bir söyleşi gerçekleştirdiler. Öğleden sonra okulun konferans salonunda Uğur Önver ile birlikte “Motivasyon Atölyesi” adlı çalışmayı gerçekleştirdiler.

“Cahilliğin Sonu: Oku” atölye çalışmasıyla güne başlayan lise öğrencileri daha sonra “Umut Dolu Şiirler” atölyesinde yaratıcılıklarını sergilediler. “A Rainy Day” Story Telling And Acting in Kindergarden” etkinliğiyle günü tamamladılar.

TED Kocaeli Koleji 2. Kitap Haftası 3. günü dopdolu içerikleriyle son buldu. 4. gün’de görüşmek üzere

 

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.