TED KOCAELİ KOLEJİNDE KARNE HEYECANI

TED Koleji Koleji öğrencileri 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk karnesini 19 Ocak 2018 Cuma günü aldı.

FARKLI HEYECAN

2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi sona ererken, 90 yıllık TED tecrübesinin verdiği güçle öğrencileri geleceğe hazırlayan TED Kocaeli Kolejinde karne heyecan vardı. Cumhuriyet değerlerine bağlı, bilimle büyüyen, eğitimli ve donanımlı bireyler yetiştirme hedefiyle çıktığı yolda hızla ilerleyen TED Kocaeli Kolejinde gerçekleştirilen etkinlikte 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk karneleri verildi.

BÜYÜK MUTLULUK

Öğretmenleri, öğrencilerine tek tek karnelerini ve başarı belgelerini dağıttı. Büyük mutluluk yaşayan öğrenciler, bu sevinçlerini, en az kendileri kadar heyecanlı olan aileleriyle paylaştı. Arkadaşları ile vedalaşan öğrenciler ara tatil heyecanı ile okullarından ayrıldılar.