TED KOCAELİ KOLEJİ DI KULÜPLERİ “DAT 2018 TURNUVASI”NDA

TED Kocaeli Koleji DI (Destination & Imagination) kulübü takımları, 15-18 Şubat tarihleri arasında Efes Kongre Merkezi’nde düzenlenen “DAT 2018’de (Destination Imagination Avrasya Turnuvası 2018’de)” unutulmaz deneyimler yaşadılar.

Birçok ilden katılımcıya ev sahipliği yapan Türkiye’nin en yenilikçi ve en yaratıcı buluşması olan DAT 2018’de, TED Kocaeli DI kulübü takımları, aylardır hazırlandıkları takım görevlerini büyük bir coşkuyla sahnelediler. Ortaokul gruplarından “Why Not” takımı “Doğaçlama”, “No Rules Just Created IT” takımı “Bilimsel”, “DImagine” takımı “Mühendislik” kategorilerinde performanslarını sergilerken; lise grubu “#44” takımı “Sosyal Sorumluluk” kategorisiyle turnuvaya katıldı. Gökçe konseriyle başlayıp Efes ve Şirince gezileriyle son bulan turnuva programı, birçok aktiviteyle öğrencilere tecrübe, heyecan ve keyif dolu anlar yaşattı.