TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI VELİ SEMİNERİ

22 Şubat 2018 Perşembe günü “Okul Öncesi Dönemde Uyum ve Davranış Sorunları/ Anne Baba Tutumları ve Olumlu Disiplin Yöntemleri” konularını içeren Ana Sınıfları Veli Semineri TED Kocaeli Koleji Drama Salonu’nda PDR Uzman – Psikolog Selda Demirtaş tarafından gerçekleştirildi.

TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfları velilerine yönelik Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından organize edilen “Okul Öncesi Dönemde Uyum ve Davranış Sorunları/ Anne Baba Tutumları ve Olumlu Disiplin Yöntemleri” başlıklı veli semineri TED Kocaeli Koleji Drama Salonu’nda gerçekleşti. Veliler, çocuklarının gelişim dönemlerine göre yaşanabilen davranış sorunlarının sebepleri ve doğal süreçleri hakkında bilgi sahibi oldular. Anne-baba tutumlarının çocuk davranışlarına etkileri ve olumlu disiplin yöntemlerine göre çözüm önerileri tartışılarak örnekleri ile birlikte sunuldu.