TED KOCAELİ KOLEJİ ORTAOKULU VELİ SEMİNERİ

“Ergenliğe Geçiş Sürecinde Olumlu Disiplin Anlayışı ve Teknolojinin Etkileri” konulu Ortaokul Veli Semineri, TED Kocaeli Koleji konferans salonunda PDR Uzmanları Gizem Demir ve Ümüt Dündar tarafından gerçekleştirildi.

TED Kocaeli Koleji Ortaokulu velilerine yönelik Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından organize edilen Ergenliğe Geçiş Sürecinde Olumlu Disiplin Anlayışı ve Teknolojinin Etkileri başlıklı veli semineri okul konferans salonunda gerçekleşti.

Veliler, ergenlik sürecinin başlangıcında olan çocukları ile sağlıklı bir iletişim kurabilmede neler yapılabileceği hakkında bilgi sahibi oldular. Anne-baba tutumlarının etkileri ve çözüm önerilerine yönelik veli paylaşımlarıyla çeşitli örnekler sunuldu.

TED Kocaeli Koleji olarak seminerimize katılımlarından dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz.