TED OKULLARI ÖĞRENCİ GİRİŞ SINAVI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi’nde, 18 Mart 2018 Pazar günü 9 ve 10.sınıf aday öğrencilerine yönelik giriş sınavı gerçekleştirildi.

Ülkemizin eğitim alanındaki en köklü sivil toplum kuruluşu olan Türk Eğitim Derneği’nin ilimizdeki yenilikçi çağdaş ve öncü okulu olan TED Kocaeli Koleji, her geçen gün büyüyen ailesine yeni üyeler katmak için 9 ve 10. sınıf aday öğrencilerine yönelik TED Okulları Giriş Sınavı uyguladı.

Aday öğrenciler sınavdayken Lise Müdürü Hatice ESER tarafından okulumuz konferans salonunda veli adaylarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Türk Eğitim Derneği’nin tarihçesi, faaliyet alanları, burs sistemleri, bağlı kuruluşlar vb. konular hakkında bilgi verildi. Lisemizde uygulanmakta olan eğitim programları, ulusal ve uluslararası programlar ve sertifikalar, kültürel-sanatsal etkinlikler, başarılar ve hedefler anlatıldı ve velilerin sorularına cevap verildi.