TED KOCAELİ KOLEJİ TENİSTE DUBLE YAPTI!

2017-2018 yılı Kocaeli Okul Sporları Tenis İl Birinciliği Müsabakaları’nda Yıldızlar Kategorisi’nde hem kızlarda hem de erkeklerde TED Kocaeli Koleji Tenis Takımları İl Şampiyonu oldu.

12-15 Mart 2018 tarihleri arasında Okul Sporları tarafından İzmit Tenis Kulübü’nde düzenlenen Tenis İl Birinciliği Müsabakaları’nda yıldızlar kategorisinde hem kızlarda hem de erkeklerde TED Kocaeli Koleji Tenis Takımları İl Şampiyonu oldu.

TED Kocaeli Koleji Ailesi olarak, Yıldız Kızlar Takımı oyuncularımız Nazlı Deniz Saka, Ecem Güleryüz, Ece İdil Yumrukçal ve Elif Seden Emrem’e ve Yıldız Erkekler Takımı oyuncularımız; Arman Şerifi, Oğuz Pehlevan, Barış Ünaldılar ve Efe Tunca Bodur’u ve antrenörlerini elde etmiş oldukları bu başarıdan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız