TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ AİLE BÜYÜKLERİNDEN HİKAYE DİNLEDİLER

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 4 ve 5 yaş grubu öğrencileri 23 Mart 2018 Cuma günü kitap okuma saatini aile büyükleri ile geçirdiler.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 4 ve 5 Yaş grubu öğrencilerimiz, yaşlılar haftası sebebiyle sınıflarında kura çekerek anneanne, babaanne, dedelerini sınıflarına davet ettiler. Yaş alan insanların; dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olduğu bilincini öğrencilerimize kavratmak amacıyla düzenlenen bu etkinlikte, ziyaretimize gelen büyüklerimiz öğrencilere hikaye anlatımı yaptılar ve hikaye sonunda sorulan sorularla karşılıklı etkileşim kurdular. Etkinliği gerçekleştiren aile büyüklerimize katılım belgesi takdim edildi ve öğrencilerle beraber çekilen hatıra fotoğrafları ile çalışma sonlandırıldı.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız