23 NİSAN KUTLAMALARI TED KOCAELİ KOLEJİ’NİN EN MİNİKLERİ İLE BAŞLADI

TED Kocaeli Kolejinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Anasınıfı 4 ve 5 yaş grubu öğrencilerinin kutlama programı ile başladı.

Anasınıfı 4 ve 5 Yaş grubu öğrencilerimiz, Atamızın tüm dünya çocuklarına armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı 19 Nisan 2018 Perşembe günü okulumuzun konferans salonunda büyük bir şölenle kutladı.

Bayramlar milletlerin tarihindeki önemli olaylar sonucunda ortaya çıkmıştır. O gün coşkunun, sevincin, gururun günüdür. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda da bu bayramlarımızdan biridir. Bayram öğrencilerimizin öğretmenleri ile beraber hazırladıkları dans gösterileri, 23 Nisan konulu okudukları şiirleri, ingilizce müzikli dans gösterileri, tüm sınıfların koro performansları, yine her sınıf özelinde sorulan “23 Nisan Deyince aklına ne geliyor?”, “23 Nisan Çocuk Bayramı Nasıl Kutlanır, Sen Nasıl Kutlayacaksın?”, “Atatürk kimdir?”, “Atatürk 23 Nisan’ı neden çocuklara armağan etti?”, “Egemenlik Nedir?” , “Yıllar sonra büyüdüğünde nasıl bir dünya istersin?” soruların cevaplarından oluşan sinevizyon gösterileri ile 1 yıl boyunca yapılan etkinlik görsellerinden oluşan barkovizyon gösterileri ve TED Kocaeli Koleji’nin ve ardından “İzmir Marşı”nı söyleyerek coşku ve gururla kutlanmıştır.

Emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve katılım sağlayan tüm velilerimize “Geleceğimiz Atatürk Çocukları” adına teşekkürlerimizi sunuyoruz…

 

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.