MUSTAFA KEMAL ULUSU TED KOCAELİ KOLEJİNDE

Atatürk’ün kütüphanecisi Nuri Ulusu’nun oğlu Mustafa Kemal Ulusu, Atatürk’ün çok özel ve bilinmeyen yönlerini paylaşmak amacıyla 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü TED Kocaeli Koleji öğrencileriyle buluştu.

Mustafa Kemal Ulusu, Babası Nuri Ulusu’nun kaleme aldığı hatıralarından yola çıkarak yazdığı ‘Atatürk’ün Yanı Başında’ adlı eseri ışığında, okulumuz konferans salonunda “Gerçek Atatürk’ü Tanımak İster misiniz?” adlı anlamlı bir söyleşi gerçekleştirerek bizlere Ata’mızın hayatına dair yeni pencereler açtı.

Söyleşi, Mustafa Kemal Ulusu’nun özgeçmişinin bir öğrencimiz tarafından sunulması ve kitabın tanıtım videosuyla başladı, ardından alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Ulusu Atatürk’ün hayatına dair çok özel paylaşımlarda bulundu. Söyleşi “Atatürk Belgeseli” adlı video ile devam etti. Heyecan ve gururla izlenen belgeselin ardından belgesele ait açıklamalarda bulunan Ulusu alkışlar eşliğinde söyleşisini tamamladı. Söyleşinin ardından imza etkinliğine geçildi. Onur konuğumuz Ulusu, kaleme aldığı “Atatürk’ün Yanı Başında” adlı eserini öğrencilerimiz için imzaladı. Öğrencilerimiz, Atatürk’ün yaşamına ve hayata bakışına dair yeni ve çok anlamlı bilgilerle dolu bir söyleşi izlemenin mutluluğunu yaşadılar.

 

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.