TED Kocaeli Koleji Küçük Kız Voleybol Takımı Finalde

İzmit Okul Sporları 2.lig Küçük Kız Voleybol Müsabakalarında TED Kocaeli Koleji Küçük Kız Voleybol Takımı Finale adını yazdırdı.

18 Nisan 2018 tarihinde başlayan 2.lig Küçük Kızlar Voleybol Müsabakalarında TED Kocaeli Koleji Voleybol Takımı yarı finalde rakibini 2-1’lik skorla mağlup ederek adını finale yazdırmayı başardı.

TED Kocaeli Koleji Küçük Kız Voleybol Takımı grup maçlarında sırasıyla Yahya Kaptan Ortaokulu’nu 2-1 ve 75.Yıl Ortaokulu’nu 2-1 lik skorlar ile yenerek adını yarı finale yazdırdı. Yarı Finalde de rakibi Edebali Ortaokulu’nu 2-1 lik skorla mağlup eden küçük kız voleybol takımımız 4 Mayıs 2018 Cuma günü oynanacak final maçına adını yazdırmış oldu.

TED Kocaeli Koleji Küçük Kız Voleybol Takımımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Orhan BAŞ’ı tebrik ediyor, Final maçında başarılar diliyoruz.