TED KOCAELİ KOLEJİNDE BİRİNCİ SINIFLAR ŞENLİĞİ COŞKUSU

TED Kocaeli Koleji Birinci Sınıflar Şenliği, 10-11 Mayıs 2018 tarihlerinde okul konferans salonunda gerçekleştirildi.

Şenlik kapsamında öğrenciler, Drama, Dans, Jimnastik, İngilizce ve Almanca sunumlarını başarıyla gerçekleştirdiler. Öğrencilerin şenliğin final kısmında hep bir ağızdan okudukları Kolej Marşı’nın ardından TED Kocaeli Koleji Genel Koordinatörü Rasim Aydoğuş, sahnede öğrencilerle buluştu ve sunumda emeği geçen öğretmenleri sahneye davet ederek teşekkür etti. Sınıflarına geçerek öğretmenlerinden günün hatırası olan hediyelerini alan öğrenciler, fuaye alanında aileleriyle buluşarak günü gururla tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşadılar.

TED Kocaeli Koleji olarak, öğrencilerimizi ve bu coşkulu gösteride emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız