TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN SEVGİ KOKAN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

TED Kocaeli Özel Ortaokulu öğrencileri , ürettikleri çiçek kokulu esansları satarak elde ettikleri geliri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında TED Burs Sistemine bağışlayarak örnek bir davranışa daha imza attılar.

TED Kocaeli Özel Ortaokulu 6. Sınıf öğrencilerinden Ela Alp, Elif Dila Akkuş, Elif Nehir Uğur, Nazlı Zeynep Özkök, Aleyna Öykü Ayhan ve Duru Güven, su ve çiçek özleri ile ürettikleri esansları satarak elde ettikleri geliri TED Burs Sistemine bağışladılar. Okulumuzun Kurucu Temsilcisi Sayın Nilgün Çelebi, öğrencileri makamında ağırlayarak örnek davranışlarından duyduğu mutluluğu, gururu ifade etti ve öğrencileri tebrik etti. Sosyal sorumluluk projelerinin önemi ve anlamı ile ilgili öğrencilerle sohbet eden Çelebi, benzer projeler üretmenin devamı noktasında da her zaman öğrencilerin tam destekçisi olacağını vurguladı.

Öğrencilerimizi duyarlılıkları ve emekleri adına tebrik ediyoruz.