ANASINIFI VE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ OKULLA BULUŞTU

TED Kocaeli Koleji anasınıfı 4 yaş, 5 yaş ve İlkokul birinci sınıf öğrencileri 28-29 Ağustos günlerinde gerçekleştirilen oryantasyon programı ile 2018-2019 Eğitim Öğretim yılına “Merhaba” dediler.

Oryantasyon programı anasınıfı 4 yaş, 5 yaş ve İlkokul birinci sınıf öğretmen kuralarının çekimi ile başladı. Öğrenciler, kura sonuçlarına göre öğretmenleriyle buluşarak kahvaltıya geçtiler. Sonrasında sene boyunca derslerine girecek öğretmenleriyle tanışma oyunları oynayıp, sanat ve spor etkinlikleri yapma ve İngilizce şarkılar söyleme imkanı buldular. Velilerimize ise Genel Koordinatör/İlkokul-Ortaokul Müdürü Rasim Aydoğuş tarafından Türk Eğitim Derneği’ni ve faaliyetlerini anlatan bir sunum yapıldı.Keyifle geçen iki günün ardından tüm öğrencilerimiz okuldaki çalışmalar sonucunda yaptıkları ürünlerle aileleriyle buluştular.

Oryantasyonun ikinci gününde TED Kocaeli Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenen Birinci Sınıf Velileriyle Tanışma Toplantısında, hedeflenen TED öğrencisi profiline ulaşmak için izlenen akademik ve sosyal süreç, TED Kocaeli Koleji Bölüm Başkanlarınca aktarıldı. Birinci sınıf velisi olmanın heyecanını yaşayan velilerimiz toplantı süresince sorularına cevap bulma imkanı yakalamış oldular.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz için sağlık, başarı ve ilk gün heyecanıyla sürmesini diliyoruz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.