TED KOCAELİ KOLEJİ YENİ ÖĞRETİM YILINA KEYİFLİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTI

TED Kocaeli Koleji kurumsal yapısı ve profesyonel kadrosuyla yeni eğitim öğretim yılına hazır.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi’nde 9. sınıfa başlayacak öğrencilerinin okula uyum süreçlerini en rahat şekilde atlatmalarını sağlamak için 31 Ağustos 2018 Cuma günü oryantasyon programı düzenledi.

3 Eylül 2018 Pazartesi günü öğretime başlayacak olan öğrenciler, farklı etkinliklerle oryantasyon programına dahil edildi. Düzenlenen programda öğrenciler öğretmenleri ve arkadaşlarıyla çeşitli aktiviteler yaparak eğlendiler. Yapılan spor faaliyetleri ve bilimsel etkinliklerle öğrenciler başlayacak yeni döneme zihinsel olarak da hazırlandılar.

Kentimizde eğitimin öncü ismi TED Kocaeli Koleji, etkinliklerle zenginleştirilmiş uyum programıyla yuvaya katılan öğrenci ve velilerine “HOŞ GELDİNİZ” dedi.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız