9. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf velilerine yönelik yeni eğitim-öğretim yılı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Liseye başlayan öğrencilerin neler yapacağı, hangi branşlarda ders alacağı, hafta sonu kursları, akademik ve sosyal kulüplerimiz ile ilgili bilgiler verildi.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf velileri okul yönetimi ve öğretmenleri ile 11 Eylül 2018 Salı günü bir araya geldi. Lise müdürü Hatice Eser’in velilere sunumu ile başlayan toplantıda; okul rutinleri, k12net sistemi, hafta sonu kursları ve okulun sosyal ve akademik kulüpleri ile ilgili bilgiler verildi. Lise Rehber öğretmeni, öğrencilerin genel gelişim dönemleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Daha sonra Lise Zümre Başkanları branş dersleri ile ilgili TED Kocaeli Kolejinin 9. sınıf düzeyindeki temel hedefleri, derslerin içerikleri, yapılacak programlar ve etkinlikleri aktardı.