8. SINIFLARA ‘LİSELİ OLMAK’ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

TED Kocaeli Koleji 9. ve 10. sınıf öğrencileri 8. sınıf öğrencilerine liseli olmayı anlattı. Öğrenciler, “Liseli olmak nasıl bir duygu? 8. sınıfta çalışırken ne hedefledim? 8. sınıf çalışmaları bana ne fayda sağladı? Nasıl etkiledi? Verimli ders çalışma sistemi nedir? 8. sınıftaki sistemli çalışma alışkanlığını lisede nasıl değerlendirdim?” ve benzeri sorulara yönelik tecrübelerini liseye hazırlanan arkadaşları ile paylaştılar.

TED Kocaeli Kolejinde Lise Giriş Sınavı’na hazırlanan öğrenciler ile yapılan Lise Geçiş Sistemi hakkındaki söyleşide öğrenciler; “Liseden beklentim nedir? Liseyi düşününce ne hissediyorum? Lisede hedefim, amacım nedir? Ders çalışmak bana ne hissettiriyor? Amacım doğrultusunda çalışabiliyor muyum? Çalışma yöntemleri ile ilgili geliştirmek istediğim yönlerim nedir? Desteğe ihtiyaç duyduğum konular nelerdir?” gibi konularda farkındalık kazandı. Keyifli geçen sohbetin ardından ortaokul son sınıf öğrencilerimiz sorularına yanıt buldular.

Tüm 8. sınıf öğrencilerimize başarılı bir yıl dileriz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız