TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ, VELİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri, aileleri ve öğretmenleri 13 Ekim 2018 Cumartesi günü okul yemekhanesinde gerçekleştirilen kahvaltıda buluştu.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri, veli ve öğretmenleri ile paylaşımlarla dolu keyifli bir hafta sonu geçirdi. Etkinlikte, öğrencilerin 1,5 aylık süreçte yaptıkları çalışmaların sergisinin gezilmesinin ardından paylaşımlarla dolu kahvaltıya geçildi. Masalarda velilerimizi, öğrencilerinin elleri ile hazırladıkları seramikten kolye sürprizi karşıladı. Kahvaltıda veliler ve öğretmenler birbirlerini daha yakından tanıyarak keyifli sohbetlerin ardından okulumuz beden eğitimi öğretmenlerinin katkılarıyla öğrenci ve velilerin içinde bulunduğu sportif etkinlikler yaparak günü sonlandırdı.

TED Kocaeli Koleji olarak emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.