TED-Kanada Öğrenci Değişim Programı Seviye Tespit Sınavı

TED-Kanada Öğrenci Değişim Programından yararlanmak isteyen öğrencilerimiz için 17 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 14.00’de okulumuzda ISE Danışmanlık tarafından PLEP İngilizce seviye tespit sınavı yapılacaktır. Değişim Programına katılmak isteyen aday öğrencilerimizin seviye tespit sınavına girmesi zorunludur.

Öğrenciye Avrupa Dil Pasaportu Standartlarına uygun dil seviyesini tespit eden belge verilir.

Sınav İçeriği: Listening Comprehension-50 soru ve Reading Comprehension-50 soru olmak üzere toplam 100 sorudur.

Sınav süresi:  30 + 30 = 60 dakikadır.

Sınava girmek isteyen öğrencilerimizin 1 Kasım 2018 tarihine kadar aşağıdaki IBAN numarasına sınav ücreti olan 130 lirayı yatırmaları gerekmektedir.

ÖNEMLİ: Dekonta okul adı, öğrenci adı-soyadı, sınıf ve şube eklenmelidir.

Ödeme yapıldıktan sonra dekontların Uluslararası Programlar Koordinatörü Buket Ertür Tuna’ya iletilmesi gerekmektedir.

İletişim Bilgileri: Buket Ertür Tuna, Buket.Ertur@tedkocaeli.k12.tr

Sınav Ücretinin Yatırılacağı Hesap Bilgileri:

Firma Adı               :EDUSERV TURİZM İŞLETMECİLİK VE TİC. A. Ş.

Banka                     : DENİZBANK

IBAN                       : TR070013400001280207500001