TED KOCAELİ KOLEJİ İLKOKULU 2. SINIF ÖĞRENCİLERİ BAŞİSKELE ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKI GEZİSİ

TED Kocaeli Koleji öğrencileri; trafikte yaya, yolcu ve sürücü olarak nelere dikkat etmeleri gerektiğini ders anlatımı ve eğlenceli uygulamalar yoluyla öğrendi.

TED Kocaeli Koleji 2. sınıf öğrencileri 15-19 Ekim haftasında Başiskele Çocuk Trafik Eğitim Parkı gezisini gerçekleştirdiler. Öğrenciler, gezide öncelikle yaşadıkları ilçede oluşturulmuş trafik eğitim alanının farkına vardılar. Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda önce teorik eğitim alan öğrencilerimiz, izledikleri videolarla trafikte yapılan yanlışların nelere sebep olabileceğini izlediler. Soru-cevap yöntemiyle eğitime etkin olarak katılan öğrencilerimiz yaya, yolcu ve sürücü olarak nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgi sahibi oldular. Eğitimin uygulama basamağında; kendilerine verilen araçlarla birer sürücü olarak trafik eğitim alanına çıkan öğrencilerimiz, parkurda sürüş keyfini yaşayarak öğrendiklerini uygulama şansına sahip oldular. Öğrencilerimiz eğlenerek öğrendikleri gezimizden, güzel anılarla döndüler.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.