CUMHURİYET BAYRAMI TED KOCAELİ KOLEJİ’NDE COŞKUYLA KUTLANDI

TED Kocaeli Kolejinde 29 Ekim 2018 Pazartesi günü okul spor salonunda yöneticisi, öğretmeni, öğrencisi ve velisiyle tek yürek olunduğu muhteşem bir kutlama töreni düzenlendi

Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere gelecek neslin özgürlüğü için özünden geçen tüm şehitlerimiz için okul bandosu eşliğindeki saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızla başlayan töreni, Kurucu Temsilcisi Sayın Nilgün Çelebi ve İlkokul/Ortaokul Okul Müdürü ve Genel Koordinatör Rasim Aydoğuş’un günün anlam ve önemini belirten konuşmaları açtı. Törende cumhuriyet coşkusu; 9 ve 10. sınıfların koro ve vals gösterisi, 7. sınıf öğrencilerin “Şahlanış Oratoryosu” adlı söz ve ses korosuyla yoğunlaşıp 2. sınıfların ritim ve perküsyon gösterisiyle doruğa ulaştı.

Atamızın açtığı çağdaş yolda ona yakışır bir nesil yetiştirmeyi kendine ilke edinen TED Kocaeli Koleji; öğrencilerinin performanslarında gösterdikleri istek heyecan ve disiplinle Atatürk sevgisi ve cumhuriyet bilincini aşılamakta ne denli başarılı olduğunu bir kez daha gösterdi.

 

 

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.