HAFTA SONU SPOR OKULU DEMO DERSLERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TED Kocaeli Koleji Sanat, Gençlik ve Spor Kulübü Hafta Sonu Spor Okulu Basketbol, Voleybol ve Yüzme Branşlarında demo dersleri 14 ve 20 Ekim 2018 tarihlerinde gerçekleştirerek kurslarına başladı.

TED Kocaeli Kolejinin kuruluşundan bu yana hedefleri içinde olan TED Kocaeli Koleji Spor Kulübü, Hafta Sonu Spor Okulu olarak deneme dersleri 14 ve 20 Ekim 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. Kulübün açılmasıyla birlikte öğrencilerin daha fazla spor yapmaları ile hem akademik hem de sportif açıdan daha başarılı olmaları hedeflenmektedir.

TED Kocaeli Koleji olarak “zeki, çevik ve ahlaklı” sporcuları yetiştirmek, sporun evrensel boyutlarındaki sevgi, kardeşlik ve Fair Play ilkelerine bağlı saygılı ve kültürlü bireyler olmaları için gerekli eğitimin verilmesini sağlamak önceliğimiz olacaktır.

Bu anlamda TED Kocaeli Koleji Spor Kulübü’nün ilk faaliyetleri olarak Hafta Sonu Spor Okulu, Basketbol, Voleybol ve Yüzme branşlarında Kocaeli’de yaşayan 4-15 yaş arası tüm çocuklarımızın katılımına açık olarak 27 Ekim 2018 Cumartesi gününden itibaren 32 hafta sürecek olan antrenman programını uygulamaya başlamıştır. Derslere kayıtlar devam etmektedir.

 

 

 

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.