ANASINIFI 4 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERİ MARANGOZ ATÖLYESİ GEZİSİNDE

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 4 yaş grubu öğrencileri, 7 Kasım 2018 tarihinde Başiskele Yuvacık Mevkiinde bulunan Marangoz Atölyesine gittiler.
TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 4 Yaş grubu öğrencileri “Evler” teması kapsamında Başiskele Yuvacık Mevkiinde bulunan Marangoz Atölyesine gezi düzenlediler. Öğrencilerimiz, “Yaşam Alanları” ünitesi ile ilgili “Ev nedir?”, “Evin bölümleri nelerdir?”, Farklı ev çeşitleri ve yapımında kullanılan malzemeler nelerdir?”, “Ahşap nedir?” ve “Nasıl şekil verilir?” kazanımlarına ulaşmak amacıyla ilgili meslek gruplarından biri olan Marangozluk mesleğini tanıma ve kullanılan araç-gereçleri öğrenme fırsatı elde ederken Marangoz Mustafa Demirci tarafından değerli aktarımlarda bulunuldu. Mustafa Demirci’ye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.