3. VE 4. SINIFLARA TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI SUNUMU YAPILDI

İlkokul PDR Uzmanı Buğrahan Çizenmıh tarafından TED Kocaeli Koleji 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik Teknoloji Bağımlılığı Sunumu 12 Kasım 2018 Pazartesi günü okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay işbirliği ile hayata geçirilen Türkiye Bağımlılıkla Mücadele programı kapsamında TED Kocaeli Koleji  ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik Teknoloji Bağımlılığı Sunumu 12 Kasım 2018 Pazartesi günü okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. Sunum yoluyla öğrencilerin teknoloji kullanımı hakkında farkındalık kazanmaları amaçlandı. “Teknoloji bağımlılığı nedir?” sorusu açıklanırken, teknoloji kullanımı süreleri, teknoloji kullanımıyla ilgili düşünceler ve tutumlarla ilgili bilgiler aktarıldı. Doğru kullanıldığında birçok faydası olan teknolojinin yanlış kullanımı sonucu yaşanabilecek durumlar öğrencilerle paylaşıldı ve teknolojinin yararlı bir şekilde kullanımı hakkında önerilerde bulunuldu.