TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ 2018 ERASMUS+ PROJELERİ AÇILIŞ TOPLANTISI’NDA

12 Kasım 2018 Pazartesi günü Ankara’da bulunan Ataköşk Hotel’de Türkiye Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen 2018 Erasmus+ Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) Projeleri Başlangıç Toplantısına Lise Müdürümüz Hatice Eser ve  İngilizce Öğretmenimiz Sena Barıç Özcan katıldı.

Toplantıda TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin 2018-2020 yılları arasında yürütecekleri ‘The Influence of Emotions in History. A New Tool for Citizenship’  başlıklı projenin yürütülmesi için yapılacak iş ve işlemler hakkında bilgi verildi.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğretmen ve idarecilere, proje yönetimi eğitimi verilerek, Erasmus+ programına ait web destekli araçlar tanıtıldı.