ÇALGIM HAYAT BULUYOR: MARDİN GÜZEL SANATLAR LİSESİ

TED Kocaeli Koleji’nin, bir sosyal kooperatif olarak kurulan BaykuşHANE’nin çağrısı üzerine başlattığı “ÇALGIM HAYAT BULUYOR” kampanyası ile TED Kocaeli Koleji öğrencilerinin bağışladıkları enstrümanlar Mardin Güzel Sanatlar Lisesine gönderildi.

BaykuşHANE’nin çalışmaları arasında Güzel Sanatlar Liselerine enstrüman, kitap vb. bağışları sağlamanın yanısıra bu okulların öğrencilerine çeşitli yarışma ve festivallerin kapılarını açmak yönünde de çalışmaları bulunuyor.

Bu kadar hassas bir kargonun taşınması hususunda yollar araştırılırken, en emniyetli yolun, Denizbank’ın kuryesiyle Mardin Şubesine gönderilmesi ve onlar tarafından teslim edilmesi olacağına karar verildi. Böylece Denizbank tarafından yaptırılan kutularla Mardin’e gönderilen enstrümanlar, Denizbank Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Pervin Dinçer ve Mardin Şubesi Müdürü Adnan Keleş tarafından Mardin Güzel Sanatlar Lisesine teslim edildi. Bu işbirliği; özel sektör, devlet ve sivil t oplum kuruluşlarının çözüm ortaklığına çok güzel bir örnek oldu. TED Kocaeli Koleji, sosyal sorumluluk proje ve kampanyalarına bundan sonra da devam edecek.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.