ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ YETİŞTİRDİKLERİ ÜRÜNLERDEN SALATA YAPTILAR

TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı öğrencileri 21 Aralık 2018 Cuma günü okul mutfağında mevsim salatası yaptılar.
TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı öğrencileri Aralık ayı “Gökyüzü ve Uzay” temasının “Mevsimler ve Özellikleri-Kış Mevsimi, Yiyecek Hazırlıkları ve Yapılan Yiyecekler” konularını kapsayan mutfak etkinliği çalışmalarında öğretmenleri ile birlikte “Mevsim Salatası” yaptılar. Minik aşçılarımız tarım alanımıza kendi elleri ile ektikleri sebze tohumlarının büyüme aşamalarını gözlemleyip, büyüyen sebzeleri elleri ile toplayarak hazırladıkları salatayı afiyetle yediler.. Mevsim salatasında kullanılan malzemeleri tanıdılar. Mevsim sebzelerini tanıyarak içlerinde olan vitaminler hakkında sohbet ettiler.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.